Hvordan avsløre utroskap på Snapchat
Sosiale medier brukes også til utroskap.
Tid det tar å lese: 3 minutter

Hvordan avsløre utroskap på snapchat

Utroskap er vanskelige å avsløre og snapchat gjør det enda vanskeligere for deg å avdekke utfordringer. Hvordan avsløre utropskap på snapchat? Vi privatetterforskere bistår deg i jakten.

Ta telefonen til partneren din?

Nei, det er sjelden den beste måten hvis partneren din ikke ønsker at du tar telefonen hans eller hennes. Du kan prøve konfrontasjon, men hvis din partner har vært utro over tid, vil nok din partner benekte alt og si at du er gal eller paranoid.

Hvordan avsløre utroskap på snapchat

Digital etterforskning

Detektiver har tilgang til et bredt utvalg av verktøy. Vi kan finne profiler som du ikke vet om. Være seg på snapchat eller på andre sosiale medier.

Vi leter også etter poster og meldinger som er dumpet på det mørke nettet. Her legges det ut data som kan inneholde data fra din partner. Og kanskje er dette data som bilder, meldinger osv.

Digital utroskap avsløres som regel gjennom en digital etterforskning.

Ring for et tilbud Bruk vårt kontaktskjema

Hvordan avsløre en utro partner på snapchat?

Det enkleste er å «ferske» din partner i selve akten. Det vil si at du tar ham eller henne i å være utro på snapchat. Hva med å overraske partneren din når du vet at kjæresten din er utro på snap? Da har din partner et forklaringsproblem.

Vi har utstyr for å finne ut når din partner er utro på snapchat. Ring oss eller send en epost. Kontakinformasjonen finner du på vår kontaktside. Å avsløre utroskap er viktig for de fleste mennesker.

Hvis du ikke vil bruke privatetterforsker, så kan du snakke med partneren din. Du kjenner din egen kjæreste og ser kanskje når han eller hun lyver?

Beveger partneren din på hender når du tar opp temaet? Det er tegn på usikkerhet.

Forklar gjerne partneren din at du gjerne vil fortsette forholdet, men at dere må finne ut av dette som bekymrer deg.

Alternativt snakker du med vennenne til partneren din. Hvis de ikke forteller deg at noe foregår, så vil de i det minste gi beskjed til partneren din om at du er mistenksom. Det kan ihvertfall føre til at utroskapen avsluttes.

Skjuler partneren din utroskap for deg?

Først må vi definere utroskap. Er det seksuell kontakt eller går det også på følelser?

Det er viktig at du definerer dette for deg selv før du undersøker om partneren din er utro eller ikke. Møter partneren din noen andre? Eller chatter han med noen andre?

Definisjonen av utroskap varierer fra person til person.

Forholdet ditt avhenger av hvordan du definerer utroskap. Mange mener at flørting på chat er greit, men andre forstår godt at noen definerer det som utroskap. Noen definerer en snapchat flørt som annen utroskap på nett.

Mange definerer utroskap som et brudd på tillit. Å skjule utroskap er et tillitsbrudd. At noen lyver i forholdet og at noen velger å opprette et intimt forhold med en annen person aksepteres ikke.

Å avsløre utroskap er enklere enn du tror. Men kan du tilgi utroskap? NTNU har utført en studie som omfatter det å tilgi utroskap. Denne studien kan du lese mer om her.

Sosiale medier og utroskap

Chat og sosiale medier er et yndet sted for flørting. Utroskap på sosiale medier er ikke uvanlig. Å avsløre utroskap er enklere på Facebook enn på Snapchat. Er partneren din flink til å skjule utroskap?

Snapchat er den enkleste platformen hvis partneren din vil skjule utroskap for deg. På snapchat slettes nemlig meldinger automatisk, slik at du ikke kan finne historikken.

Noen fysisk utroskap behøver det ikke å være, men de fleste vil definere flørting på snapchat som utroskap.

Er det emosjonelt utroskap eller et fysisk utroskap? I mange tilfeller er det begge deler. De fleste starter med et fysisk utroskap og går deretter over til et emosjonelt utroskap med føleleser. Statistikk viser at emosjonelt utroskap er verre for partneren enn kun det seksuelle.

Ring for et tilbud Bruk vårt kontaktskjema
Ring oss nå
WhatsApp
Privatetterforsker Sveinungsen